Fa. E. Rademaker & Zn.

Op deze pagina een aantal grotere projecten die wij geheel of gedeeltelijk hebben uitgevoerd.

Voorjaar 2014:

In opdracht van Machinehandel Bender Techniek uit Veenendaal in Elburg bij Machine Fabriek Elburg in totaal 5 zware metaalbewerkingsmachines geplaatst voor de realisatie van een FMS-systeem. Alle machines werden aangeleverd in de haven in Rotterdam, waar ze op vrachtwagens werden geladen. In Elburg pakten wij de machines uit en plaatsten ze binnen op de uiteindelijke plek waarna de monteurs van Bender de machines gebruiksklaar konden maken. Per machine kost het transport vanaf de haven tot en met de plaatsing ongeveer 3 dagen.

scania en daf geladen met machinedelen het "konvooi"van achteren bekeken machine en hijsmiddelen wegen ruim 19,5 ton machinedeel 2 lossen kijkje in de fabriek machine in elkaar takelen

Najaar 2013:

In Soest bij het nieuwe Nationaal Militair Museum al het glas en panelen voor de buitengevels plaatsen. Hoofdaannemer: Heijmans bouw, buitengevels: Oskomera, gevel- en glasplaatsing Ruco Montage B.V. uit Venhorst, Plaatsing van 600 ruiten en evenveel panelen, gewicht 800 รก 900 kg. Klik hier voor de site van het museum

2e Helft 2010:

In Utrecht bij de Kromhout Kazerne het laatste gebouw van de nieuwbouw dicht takelen, dat wil zeggen complete panelen met het glas er al in plaatsen en vliesgevels dichtzetten.

Eind December 2005:

Tussen kerst en oud en nieuw 2005 hebben we in Geldrop D&D Kunststofbewerking verhuist naar hun huidige huisvesting. We zijn daar met 3 vrachtwagens, 3 chauffeurs en 3 hulpjes een ruime 2,5 dag bezig geweest om alle machines, gereedschappen, stellingen en dergelijke te verhuizen. De chauffeurs sliepen in de vrachtwagens en de hulpjes sliepen in een caravan.

verhuizing geldrop 2005 verhuizing geldrop 2005 verhuizing geldrop 2005 verhuizing geldrop 2005 verhuizing geldrop 2005

Diverse beurzen neerzetten voor machinehandel Bender Techniek uit Veenendaal, onze werkzaamheden daarbij bestonden uit het transporteren van de machines en ze in de beurshallen op hun plek zetten, waarna de stand eromheen gebouwd werd.

Voorjaar 2006 EXPO Brussel:

expo brussel expo brussel expo brussel expo brussel expo brussel

 

Maart 2010 Technishow Jaarbeurs Utrecht:

technishow 2010

 

Voorjaar 1996:

Ons allereerste glastakelproject met de toen gloednieuwe DAF 85, met Hiab 280. Een half jaar lang iedere nacht glas takelen bij de Vertrek- en Aankomsthallen op Schiphol ten behoeve van de renovatie.

 

terug naar boven

 

scania en daf wachten in de haven voor het laden scania en daf geladen met machinedelen daf xf geladen met ongeveer 25 ton het "konvooi"van achteren bekeken met zware kraan machine uitpakken nog een klein stukje verrijden met de uitgepakte machine hijsmiddelen voorbereiden machine aanhaken machine en hijsmiddelen wegen ruim 19,5 ton machinedeel 2 lossen machinedeel voor ingang zetten kijkje in de fabriek machine in elkaar takelen machine in elkaar takelen bouwplaats soesterberg nationaal militair museum bouwplaats soesterberg nationaal militair museum glas takelen nationaal militair museum glas takelen nationaal militair museum soesterberg gevelaanzicht reflectie glas takelen nationaal militair museum soesterberg bouwplaats kromhout kazerne utrecht elementen takelen gevelelementen takelen kromhout kazerne utrecht gevelelementen takelen kromhout kazerne utrecht gevelelementen takelen kromhout kazerne utrecht verhuizing geldrop 2005 expo brussel expo brussel expo brussel Scania en Daf technishow 2010 technishow 2010 technishow 2010